Ga naar hoofdinhoud

Programma basisonderwijs

Bij GoClean zetten we ons in voor een schone toekomst. Ons educatieve programma voor basisscholen over zwerfafval is ontworpen om jonge geesten te inspireren. We brengen kinderen actief in contact met het belang van een schone omgeving via boeiende activiteiten. Samen werken we aan bewustwording en een duurzame toekomst, waarin elk gebaar telt.

Programma middelbaar onderwijs

Bij GoClean streven we ernaar om bewustwording over zwerfafval te vergroten, zelfs in het middelbaar onderwijs. Ons programma is aangepast aan deze leeftijdsgroep, met interactieve modules en educatieve bronnen die jongeren betrekken bij het belang van een schone omgeving. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verantwoordelijkheid en duurzaamheid centraal staan.

Gastcolleges/lectures

Bij GoClean bieden we boeiende gastcolleges aan om bewustwording over zwerfafval te vergroten. Onze sprekers delen expertise en inspireren deelnemers om actief bij te dragen aan een schonere omgeving. Met praktische inzichten en motiverende verhalen willen we een blijvende impact creëren en samenwerken aan een duurzamere toekomst.