Ga naar hoofdinhoud

Beste (aankomende) sponsoren,

Wil je ons meehelpen en tonen dat jouw bedrijf een reductie op zwerfafval steunt, mail dan snel!

Wij gaan 2 GoClean tenten aanschaffen, zodat we droog staan als we bij o.a. evenementen, monitoringen, schoonwandelingen onze zwerfafval werkzaamheden willen uitvoeren. Zoals je snapt, zullen wij veel gebruik maken van deze tenten, wat zorgt voor veel exposure.

Als je ons sponsort, dan komt jouw logo op één van deze twee tenten te staan voor een bedrag van 200 euro. Zie de bijlage voor waar jouw logo geplaatst kan worden. De grootte van het logo is ongeveer 75x25cm (indien het een rechthoekig logo is). Mocht je hieraan deel willen nemen, laat het dan snel weten via mailadres peggy@goclean.nl. Het zou erg fijn zijn als je gelijk je logo aanlevert in eps of pdf. De logo’s worden in PMS 429 lichtgrijs afgedrukt.

Wij hebben niet voor niks voor deze tent gekozen: De tent stof is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen! Meer lezen https://www.quickfoldingtent.nl/


Er zijn 20 logo plaatsen, geef je voorkeursplaats aan.
Meld je graag aan vóór 4 november en lever je logo aan. Het duurt 10/14 dagen voordat de tent klaar is en dan wordt deze direct ingezet en is je bedrijf gelijk zichtbaar!
Met een opgeruimde groet,
Joyce, Marloes en Peggy
GoClean